25 Haziran 2009 Perşembe

22 Haziran 2009 Pazartesi

mavi mavi


mavi mavi

Bu fotoğraf da denizin maviliğini alabildiğince sergiliyor.Denizi sevmemin nedeni belki de insanı sonsuzluğa bir adım daha yaklaştırıyor olmasıdır.

Güzel bir takıntı

Denizden bahsedeceğim demiştim ya.Yine karşınıza Cundanın güzelliğini gösteren bir parça koydum.Gerçekten Cunda ya neden bukadar taktığımı bu fotoğraftan anlarsınız umarım:)

Yaşam


Tarih ve deniz

Evet yine deniz yine deniz.İnsana kendini dertsiz, tasasız hissettiren başka bir resim daha.İçiniz açılsın biraz:)Fakat bu resimde bir fark var.Denizle beraber tarihin de iç içe olması.Tarih bizi deniz de de yalnız bırakmıyor.O eski yaşamlara özlemi içinde barındırarak yeniye rağmen dimdik ayakta duran bir saray.Belki de bir kule içinde yaşanmışlık barındıran bir eserdir yaşam.

Tarih ve deniz


hayat işte orada

Birkaç gündür bloguma bakmıyordum artık yeni bir şeyler eklemenin zamanı geldi sanırım...
Bugün ekleyeceğim fotoğraflar yine Cunda dan ::) Deniz ve deniz kenarında bir yaşam...
O resme baktığımda içimdeki iyi yada kötü olan şeyler yok oluyor:)Sanki güzel bi sarhoşluk içinde oluyorum.Eminim sizin içinde aynı şeyler geçerlidir.O resme bakınca hayatın boş olduğunu ve hayatın sadece o andan ibaret olmasını istiyor insan.Öyle olmasını dilerim:)

keyfinize keyif katan bir fotoğraf


19 Haziran 2009 Cuma

tarihin bize dönük yüzü

Bu yüksek tavanlı evler... Kim bilir kaç kinin hatıralarını barındırıyor...O eski sokaklar ...
O sokakları gezmesek bile bir yerlerde yaşanmışlık olduğunu anlıyoruz.Yıpranmış fakat inadına yaşamak ister gibi ayakta duruyor.Beton evlere,doğayı katledenlere bir sessiz gözdağı veriyor sanki...

eski cunda evlerinden bir görünüm


17 Haziran 2009 Çarşamba

sizi dut ağacımla tanıştıracağım demiştm :) insanın dalına uzanıp koparası geliyor dimi ...
Bende aynı durumdayım merak etmeyiniz::) Sevgili Barış Manço nun da dut ağacıyla ilgili bi şarkısı varmış ... Barış abiyi sevenlere duyrulur... Bu da benden size bir anektod olsun byby

işte o dut ağacı



16 Haziran 2009 Salı

evtt yine bloga girmeden yapamadm:::::) galiba bu iş bulaşıcı oluyor insan bir başlayınca hep birşeyler paylaşmak istiyor bu gece fotoğraf koymadm ama içimden gelenleri yazmak istedm... bugün bir dut ağacı keşfettm böyle güzellik ve lezzet yok herhelde ... diyeceksiniz ki daha yeni mi dut ağacı gördn... hayır çocukluğum dut ağacı takıntılarımla geçti aslında nerde bir dut ağacı görsem hemen dutları yemeğe başlıyordum.:) bütün dutları yemek gelirdi içimden ...Bugün de gördüğüm ağaç çocukluğumu hatırlattı... o ağacı yakında sizinle tanıştırıcağım... şimdilik hoşçakalın...

15 Haziran 2009 Pazartesi

yeni başladığım bu serüvene cunda adasından görüntülerle katıldm ...
çünkü orası gerçekten farklı saklı kalmış ve yaşamın dolu dizgin aktığı bir yer ... herhalde öyledir hiç gitmediğimi sölemiştim fakat görüntüler bana bu satırları yazdırıyor ... sanki orada yaşıyor gibiyim ....:):)

işte başka bir cunda


içtenlik


eskilerden bir görünüm


bir serap gibi


11 Haziran 2009 Perşembe

İLK ADIM...


Bloguma ve fotoğrafçılığa ilk adımım:)
Hoşgeldin meri...